loading

Servicii

Instalatii de curenti slabi
Executam instalatii de curenti slabi, prin acestea se intelege toate tipurile de instalatii electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate relative mica in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize. (radio TV, interfonie, CCTV, avertizare incendiu etc.)

 

Instalatii de paratrasnet
Executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor diferite de trasnet din zona imobilului.
Dupa tipul captatorului, paratraznetele pot fi: paratrasnete verticale sau primar si paratrasnete orizontale sau de suprafata.

 

Instalatii de iluminat si prize
Executam instalatii de iluminat si prize, daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinati, sunt instalatii electrice interioare care servesc pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor ( diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii.

 

Instalatii de legare la pamant
Executam acest tip de instalatii care reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice.

 

Reparatii Electrice
Executam reparatii electrice de orice tip, intotdeauna la cel mai bun raport calitate pret!

 

Proiectare instalatii electrice
Proiectam instalatii electrice atat pentru fabrici si firme cat si pentru persoane particulare!