loading

Despre Noi

Sunteti in cautarea unor solutii pentru alimentarea unui obiectiv cu energie electrica?

Bun-venit pe site-ul adec electro.ro! Daca nu stiati inca cu ce ne ocupam noi si nu cunoasteti cateva dintre informatiile esentiale, atunci este timpul sa le aflati! Suntem ADEC ELECTRO, firma de instalatii electrice din Hunedoara care este la tot pasul alaturi de dumneavoastra! Orice tine de monatarea instalatiilor electrice  intra in aria de activitate a echipei noastre de electricieni profesionisti!

Va ganditi la faptul ca instalatiile electrice reprezinta operatiuni care necesita cunoastere specializata in domeniul electricitatii? Aveti dreptate! Numai o echipa de profesionisti este capabila sa activeze in aceasta zona, iar ADEC ELECTRO este una dintre cele mai bune firme de instalatii electrice din Hunedoara care se bucura de celebritate in domeniul in care activeaza de ani buni! Ne ingrijim de orice tip de instalatii electrice, iar colaborarea cu clientii nostri ne-a aratat calea spre succes! Inca de la inceputul colaborarii cu dumneavoastra, va intampinam cu profesionalism,pentru ca ne place sa realizam lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.

Avantajele Noastre

Echipa noastra vine in sprijinul nevoilor dumneavoastra, oferindu-va servicii profesionale care implica consultanta, proiectare, si executie a instalatiilor electrice

Aveți nevoie de ajutor pentru întreținerea electrică?

Contactați-ne – tehnicienii noștri sunt pregătiți să vă ajute să rezolvați această problemă.

Contactați-ne!
Solicitati o estimare gratuita

    X

    Solicitați o estimare gratuită

    Pentru a solicita o estimare gratuita, va rugam sa ne contactati la 0746.083.327 sau să completați formularul de mai jos: